Vintage By Foss - VIntage Deluxe Marked

VINTAGE BY FOSS

Briller der produceres med omtanke, en tanke om genbrug, og ideen om, at noget er for godt til at blive smidt ud er konceptet bag Vintage by Foss. Patinaen i de genbrugte brillestel gør dem til unika stel, og Vintage by Foss hylder det perfekte i det uperfekte.

Vintage by Foss handler om at finde sit helt eget, unikke udtryk gennem genbrugte brillestel. Daniel Foss begyndte sit arbejdsliv som optiker i København, og blev hurtigt fascineret af  brille-bæreres mulighed for at skille sig ud fra mainstream-mængden ved at vælge genbrugte brillestel med unik patina. Ved at gøre gamle brillestel til dine, er du den eneste der bærer netop denne brille, og din nabo kan ikke kopiere dig. Hos Vintage by Foss kan du ikke bare finde lækre genbrugsstel, du kan også gøre dit eget brugte, yndlingsstel nyt igen med nye brilleglas.
Glassene som sættes i stellene er opkøb af restproduktioner. Dog leveres glas med styrke altid som nyproducerede. Bæredygtigheden skinner igennem i slibe-processen af de glas som sættes i stellene. Slibeprocessen er meget vandkrævende, men hos Vintage by Foss bruges ikke mere end 20 L vand på 14 dage: vand recirkuleres og genbruges, og den slibe-slam, som opsamles, køres til kemi-affald. Hos Vintage by Foss får gamle stel, der ellers ville være blevet smidt ud, nyt liv. De gamle stel er klassisk genbrug, stel fra en anden tid som bliver hevet frem i lyset ude hos grossisterne, eller personligt genbrug med affektionsværdi. Vintage by Foss er den eneste butik af sin slags i Danmark. Har du brug for nye briller, er Vintage by Foss bestemt et besøg hver.
Udover Vintage stel producerer Daniel også sin egne stel, hvori der sættes solbrilleglas, ser er overproducerede glas fra andres produktion. Stilen er Retro, og hylder 60’erne, 70’erne og 80’erne.
Brandet hedder RetroGoldbyFoss – og er garanteret limited editions.

+45

Drosselvej 30, 4000 Roskilde

CVR: 38021133