GENSKABT VINTAGE

Lidt om mig og hvorfor butikken her er opstået, og hvad du kan finde her.

Genskabt Vintage er et kreativt univers med mange galakser – med showroom i Roskilde.

Her deler jeg min årelange passion for vintage med andre. Og samtidig danner den ramme for mine mange idéer, min faglighed og kreativitet; vintage, beklædning, design, boligindretning, styling, events og ikke mindst; glæden ved at kunne dele det hele med andre!

Qua min arkitektuddannelse har jeg stor respekt for godt håndværk og design, og jeg elsker, at jeg i Genskabt Vintage kan sørge for, at den passion og umage, der ligger i de fine gamle ting, ikke går tabt. Hver ting og hver en kjole har en personlighed og en historie. Tøjet hos mig bliver nøje kurateret, repareret og istandsat, så det er lækkert og ”ready to wear”.

Inspiration: Mine år bosat i Amsterdam har sat sine spor i mig; jeg er især vild med det unikke, uhøjtidelige og farverige. Jeg køber ind fra hele Europa, med hovedvægt på Danmark og Benelux. Jeg styler frit på tværs af årtier- med farveholdning, udtryk og form som guidelines. Jeg arbejder med styling som en collage- hvert enkelt element spiller en vigtig rolle i den historie, jeg vil fortælle, og det spiller, når outfittet/ rummet er spændende at se på og føles rigtigt for kunden.

Køb med hjertet: For mig er vintage først og fremmest fascination af unikke kjoler og skønne objekter med en historie- og samtidig en kærkommen mulighed for at kunne handle økologisk og væk fra modens (og masseproduktionens) ensformighed og kropsideal-diktering. Jeg elsker at redde fine ting fra glemslen og få dem frem i lyset, så de kan stråle igen. At matche de rigtige ting og den rigtige kjole med det rigtige menneske, så noget smukt opstår.

Enhver smuk kjole fortjener en personlighed, der bærer den – Og enhver kvinde fortjener at finde kjolen, der sidder, som skabt til hende.

+45 31 24 00 04

CVR: 34807744