generation4-vintagedeluxemarked01

GENERATION 4

Med stor interesse for danske klassiske møbler, retro varer, keramik og særligt lamper. Fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Jeg kan godt lide når gamle ting får nyt liv i et nyt hjem. Min interesse startede da jeg fandt ud af at min bror og jeg havde solgt et arvet Arne Vodder skrivebord i palisander alt for billigt. Der måtte være andre end os der ikke vidste hvad et sådant bord skulle koste, og det måtte man kunne tjene nogle lommepenge på.

Navnet Generation 4 henviser tilbage til at jeg er 4. generation i lige linje med selvstændig virksomhed (selvom jeg ikke tør være det på fuld tid – endnu).

 

Jeg handler kun med ting jeg selv synes er fede, så der bliver handlet ret meget med hjertet. Jeg handler meget sjældent med nyere ting, men oftest med ting man kan se har levet et længere liv og så har meget lige været en tur hjemme i privaten inden jeg kan skille mig af med det igen.

 

Alle har brug for lys og noget at sidde på. Derfor vil der være meget lys at finde på min stand. Selvom mange danske arkitekter har lavet smukke designs, så har jeg kastet min kærlighed på tysk industrielt design, hvad angår lamper. Jeg renoverer meget sjældent lamper da min egen opfattelse er at man på den måde desinficerer historien der sidder i lakkens skrammer.

+45 31 50 10 78

Raagaards Alle 22, 2791 Dragør

CVR: 28234147