Frk Lilla Vintage - Vintage Deluxe Marked

FRK. LILLA VINTAGE

Min passion er varer med historie og jeg elsker at finde en smuk vintage-taske med en biografbillet eller læbestift i inderlommen. Jeg har originalt tøj helt tilbage fra 1920’erne og frem til 00’erne. Min spidskompetence og personlige favorit er tidsperioden fra 1930’erne til 1960’erne hvor jeg syntes at damerne både var feminine og lidt rebelle! Særligt 1950’ernes rockabilly har også fanget mig og jeg holder løbende workshops og kundeaftener derhjemme hvor jeg fortæller om tiden, lære dig at sætte hår og ligge makeup passende til denne tidsperiode og finder vintageklæder der passer DIN figur. 

Mit showroom er beliggende i Jyderup på Vestsjælland, det er herfra jeg driver min webshop som har åbent ca. medio september og frem til april/maj. Hele sommeren har jeg nemlig en pop-up butik i Danmark, Sverige eller hvorend jeg lige lander henne. 

Jeg deltager i biltræf, nostalgidage, køredage og events indenfor mode, dans, biler og nostalgi – dét er skide sjovt 

Min butik er et mix af originalt vintage og gammelt tøse-nips til repro tøj til mænd og kvinder i tidsperioden 1930-1960.

Ja jeg kunne snakke længe om mit hjertebarn af en virksomhed, men dette må være rigeligt til at kunderne kan få en idé om hvem jeg er 🙂 

+45 24 41 68 57

Tjørnevej 1, 4450 Jyderup, Vestsjalland, Denmark

CVR: 34933790